Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!
Οικοδομικές εργασίες & ανακαινίσεις χώρων
| Τζίμης Ντρένης


Η επιχείρηση μας με πολύχρονη εμπειρία με υψηλής ποιότητας μελέτη και κατασκευή, με σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και την συνέπεια που μάς χαρακτηρίζουν.

Αναλαμβάνουμε παντός είδους ανακαινίσεις, σπιτιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων κλπ.Μελετάμε, σχεδιάζουμε και σας παρουσιάζουμε την πρόταση και την αναλυτική προσφορά μας, με ακριβές χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργου.

 

Με στόχο την ποιότητα και την ικανοποίησή σας από τη συνεργασία και το αποτέλεσμα και με ευαισθησία στην αισθητική, πάντα με οικονομικές λύσεις, ενεργούμε προς το συμφέρον σας.

 

 

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εξυπηρετούμε όλη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FACEBOOK

FACEBOOK

Ακολουθήστε μας στο facebook για να βλέπετε οτι νέα δουλεία αναλαμβάνουμε & υλοποιούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ

Παραδίδουμε με υπευθυνότητα σε τέλεια λειτουργική και αισθητική κατάσταση όσα συννενοηθήκαμε, παρέχοντας την καλύτερη υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε, κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας, για την πλήρη διαμόρφωση του χώρου σας, είτε πρόκειται για το κατάστημά σας είτε για την οικία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και συνέπεια σε κάθε οικοδομικό έργο, σπίτι, επαγγελματικό χώρο, κατάστημα, ξενοδοχείο και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η επιχείρηση του Τζίμη Ντρένη εξυπηρετεί το Αργυροπούλειο και όπου μας ζητηθεί σε όλη τη Λάρισα αλλά και τις γύρω περιοχές της Θεσσαλίας προσφέροντας πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ

Ο τεχνίτης Τζίμης Ντρένης και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν σε οικονομικές τιμές, πάσης φύσεως χτισίματα με πέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ